Nieuwbouw - Costa del Sol - Malaga - Spanje

Het project

Las Lomas del Higueron kenmerkt zich door een woonwijk te zijn waar tot in de puntjes is gezorgd, zodat je elke dag verliefd wordt op je huis.

Een reeks geweldige ideeën en veel werk dat Las Lomas del Higueron de perfecte plek maakt, waarbij de gemeenschappelijke ruimtes en de vegetatie worden geïntegreerd, waar de buitenruimtes perfect tussen de huizen stromen. Tegelijkertijd zal elke fase een gesloten gebied zijn met beveiliging om u privacy en intimiteit te bieden.

Ons doel is om een ​​hoogwaardige, innovatieve en duurzame omgeving te creëren, waar mensen wonen, werken en genieten van hun vrije tijd, samen met een grote verscheidenheid aan ruimtes waar ze elkaar kunnen ontmoeten.

Prijzen

De prijzen van de 2 slaapkamer, 2 badkamer appartementen zijn vanaf € 485.000- en 3-slaapkamer prijzen vanaf € 520.000. Penthouses vanaf € 1.165.000 .  Vraag voor de laatste prijzen en beschikbare woningen informatie en de laatste prijslijst aan.  Wilt u hierna een goed beeld krijgen van de mogelijkheden en persoonlijk antwoord op alle vragen krijgen, dan nodigen we u uit voor een video-call.

Bouwvergunning is vergeven en de bouw is begonnen, betekent dat de appartementen voorjaar 2025 klaar zijn. De bouwheer die al meer dan 20 jaar bouwt of deze locatie verleent ook een bankgarantie waarmee alle betaalde gelden worden gegarandeerd door een Spaanse triple A bank.

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak maken? Bel Ron de Vries op +34 677 67 04 80

FASE I (LH1)

49 herenhuizen dezelfde verdeling van 3 slaapkamers met privétuin, twee niveaus plus solarium, berging, twee parkeerplaatsen. Gemeenschappelijk zwembad, groene gemeenschappelijke ruimtes, fitnessruimte en co-working alleen voor eigenaren .. Ze zijn in 10 kleine groepen van 2, 4, 5 en 6 eenheden. Dit is allemaal om te verkopen.

FASE II (LH2)

180 appartementen met 2 en 3 slaapkamers in 10 blokken van 10 of 20 eenheden van 2 of 3 slaapkamers op de begane grond met privétuin tot penthouses met 3 slaapkamers. Groene zones en zwembaden rondom de urbanisatie. We bieden ook een fitnessruimte, een co-working voor eigenaren en 2 parkeerplaatsen per appartement. We hebben op de markt 60 eenheden van 180.

FASE III (LH3)

30 appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers in 3 blokken van 2, 3 en 4 slaapkamers op de begane grond met privétuin tot penthouses met 2,3 en 4 slaapkamers met solarium. Groene zones en gemeenschappelijk zwembad. We bieden ook een fitnessruimte, een co-working voor eigenaren en 2 parkeerplaatsen per appartement. Deze fase is nog niet voor verkoop, heeft dezelfde opzet als fase IV en we willen klanten concentreren in fase IV.

FASE IV (LH4)

36 appartementen met 2 en 3 slaapkamers in 3 blokken van 2 en 3 slaapkamers op de begane grond met privétuin tot penthouses met 2 en e slaapkamers met solarium. Groene zones en gemeenschappelijk zwembad. We bieden ook een fitnessruimte, sauna en co-working voor eigenaren en 2 parkeerplaatsen per appartement. Dit is allemaal om te verkopen. In totaal hebben we op dit moment 295 eenheden te koop met vergunning vereist. De gestimuleerde eenheden van het volledige project zijn ongeveer 1.100 eigendommen.