Nieuwbouw woningen - Costa del Sol - Malaga - Spanje

Het project

Las Lomas del Higueron kenmerkt zich door een woonwijk te zijn waar tot in de puntjes is gezorgd, zodat je elke dag verliefd wordt op je huis.

Een reeks geweldige ideeën en veel werk dat Las Lomas del Higueron de perfecte plek maakt, waarbij de gemeenschappelijke ruimtes en de vegetatie worden geïntegreerd, waar de buitenruimtes perfect tussen de huizen stromen. Tegelijkertijd zal elke fase een gesloten gebied zijn met beveiliging om u privacy en intimiteit te bieden.

Ons doel is om een ​​hoogwaardige, innovatieve en duurzame omgeving te creëren, waar mensen wonen, werken en genieten van hun vrije tijd, samen met een grote verscheidenheid aan ruimtes waar ze elkaar kunnen ontmoeten.

FASE I (LH1)

49 herenhuizen dezelfde verdeling van 3 slaapkamers met privétuin, twee niveaus plus solarium, berging, twee parkeerplaatsen. Gemeenschappelijk zwembad, groene gemeenschappelijke ruimtes, fitnessruimte en co-working alleen voor eigenaren .. Ze zijn in 10 kleine groepen van 2, 4, 5 en 6 eenheden. Dit is allemaal om te verkopen.

FASE II (LH2)

180 appartementen met 2 en 3 slaapkamers in 10 blokken van 10 of 20 eenheden van 2 of 3 slaapkamers op de begane grond met privétuin tot penthouses met 3 slaapkamers. Groene zones en zwembaden rondom de urbanisatie. We bieden ook een fitnessruimte, een co-working voor eigenaren en 2 parkeerplaatsen per appartement. We hebben op de markt 60 eenheden van 180.

FASE III (LH3)

30 appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers in 3 blokken van 2, 3 en 4 slaapkamers op de begane grond met privétuin tot penthouses met 2,3 en 4 slaapkamers met solarium. Groene zones en gemeenschappelijk zwembad. We bieden ook een fitnessruimte, een co-working voor eigenaren en 2 parkeerplaatsen per appartement. Deze fase is nog niet voor verkoop, heeft dezelfde opzet als fase IV en we willen klanten concentreren in fase IV.

FASE IV (LH4)

36 appartementen met 2 en 3 slaapkamers in 3 blokken van 2 en 3 slaapkamers op de begane grond met privétuin tot penthouses met 2 en e slaapkamers met solarium. Groene zones en gemeenschappelijk zwembad. We bieden ook een fitnessruimte, sauna en co-working voor eigenaren en 2 parkeerplaatsen per appartement. Dit is allemaal om te verkopen. In totaal hebben we op dit moment 295 eenheden te koop met vergunning vereist. De gestimuleerde eenheden van het volledige project zijn ongeveer 1.100 eigendommen.

nl_NL_formalNederlands (Formeel)